Interesse in de foto? Stuur een mail naar info@kiliancreations.nl
logo
logo

Bedrijfsfotografie

Zakelijke portretten | Evenement fotografie | Bedrijfsreportages | Reclamefotografie

Bijzonder trots op uw klant-projecten, medewerkers, diensten en producten? Laat ons helpen uw verhaal te vertellen met foto’s, gemaakt door onze gediplomeerde fotografen met veel ervaring in de marketing en communicatiewetenschap. Het resultaat zijn zakelijke portretten, sfeer- en bedrijfsreportages, die zorgen voor inspiratie, introducties van uw medewerkers en promotie van uw producten en diensten bij de volgende tevreden klant.

Het maken van foto’s moet ook een plezierige belevenis zijn, waar u samen met uw klanten of medewerkers in wordt meegenomen. Zo ontstaan momenten waar uw relatie wordt uitgebouwd en nieuwe zakelijke kansen ontstaan. Op beurzen en evenementen kan fotograferen uw verkopers ondersteuning bieden om op een relevante manier in contact te komen met geïnteresseerden via een foto-activiteit of fotomarketing.

De boodschap in uw foto-verhaal moet uw visie uitstralen en verpakt in uw huisstijl om herkend en versterkt te worden. Voor een geweldig eindresultaat kunnen wij de totale productie op ons nemen. Als bedrijfsfotograaf beheersen wij alle aspecten van ontwikkelen van een beursconcept, story-line, in passen in huisstijl, selecteren van de juiste omgeving, fotograferen tot en met de technische kennis voor bewerking van beeldmateriaal voor websites (SEO), sociale media (LinkedIn, Twitter), print (brochures, fotoboeken, jaarverslag), lijsten en materialen om foto’s op af te drukken voor aan de muur op kantoor.

Enthousiast geworden en wilt u meer weten over ons en uw wensen bespreken neem contact op voor een afspraak. Zelfs al heeft u nu alleen nog wat ideeën, maar geen vastomlijnd project of plan: Wij zijn, zo wie zo, geïnteresseerd welk verhaal u wilt vertellen!