Interesse in de foto? Stuur een mail naar info@kiliancreations.nl
logo
logo

Familie Fotoshoot

In de Fotostudio | Op Locatie

Trots op uw kinderen, kleinkinderen of vrienden? Laat ons jullie helpen een blijvende herinnering te maken voor oma, opa of uzelf.
Het resultaat zijn prachtige foto's van de hele familie maar ook van uw gezin of portretten.

Als professioneel fotograaf beheersen wij de verschillende stijlen zoals; fine-art high-key, low-key in kleur of zwart/wit. Deze foto's maken wij bij u thuis, op een locatie naar keuze: strand, duinen, bos en industrieel in Nederland of in onze (thuis)studio in omgeving Amersfoort en 't Gooi.

Het leukste vinden wij om samen met u te kijken welke stijl, grootte, uitstraling inclusief afwerking van de foto's het beste bij u past. Voor een geweldig eindresultaat kunnen wij ook de totale productie van het afdrukken en omlijsting verzorgen. Tegenwoordig kunnen foto's worden afgedrukt op vele materialen: foto op hout, canvas, pvc, acryl of in een mooi fotoboek voor op uw salontafel.

Een goede klik met de fotograaf is belangrijk om uw wensen goed te begrijpen en voor de sfeer tijdens de fotoshoot, daarom nodigen wij u graag eerst uit voor een kennismaking om u wensen te bespreken.