Interesse in de foto? Stuur een mail naar info@kiliancreations.nl
logo
logo

Fotomarketing

Evenement | Beurs | Bedrijfsfeest

Op een evenement wilt u zoveel mogelijk nieuwe contacten spreken en een positieve indruk achterlaten. Wij zorgen ervoor dat de beurs bezoekers enthousiast spreken over uw aanwezigheid,  verrast zijn door de publiekstrekker op uw stand,  geanimeerd met u in gesprek gaan en met een tastbare herinnering  uw beursstand verlaten. Als gediplomeerde fotografen met veel ervaring in de marketing en communicatiewetenschap behalen wij met een glimlach uw marketingdoelstellingen voor seminar, evenement en beurs. En wat voor uw klanten werkt. Laten wij ook werken voor uw  medewerkers op een bedrijfsfeest, jubileum en product introductie.

Het maken van foto’s moet een plezierige belevenis zijn, waar u samen met uw klanten of medewerkers in wordt meegenomen. Zo ontstaan er momenten waar uw relatie wordt uitgebouwd en nieuwe zakelijke kansen ontstaan. Via foto marketing kunnen wij uw verkopers helpen om op een relevante manier in contact te komen met de beurs bezoekers. Fotomarketing is een belevenis voor zowel de bezoeker als het publiek, waarbij het samen op de foto gaan centraal staat. Bezoekers van uw evenement worden gefotografeerd voor een green screen (groen doek), dat via software wordt vervangen, door een verrassende achtergrond in stijl van uw thema. Het leukst is als groepen verkleed en met  accessoires gekoppeld aan het thema iets uitbeelden. De bezoekers, eerst nog aarzelend, maar gaandeweg geraken in hun rol en het ijs is gebroken. De foto is direct te bekijken en binnen enkele seconden ontvangen per mail of in een fotoframe helemaal in stijl van het thema met uw boodschap en logo. Deze foto's kunnen in combinatie met een beursaanbieding op sociale media worden gedeeld, zodat de promotie zelfs tot ver buiten het fysieke evenement gaat.

De boodschap in uw foto-verhaal moet uw visie en merk (brand awareness) versterken. Wij werken met fotografen, die de juiste sfeer en uitstraling  creëren en de techniek voor u opzetten en bedienen. Voor een geweldig eindresultaat kunnen wij de totale productie op ons nemen. Als foto marketeer beheersen wij alle aspecten van meedenken en ontwikkelen van uw beursconcept, ontwerp van achtergrond (green screen), grafisch design fotoframe, ontwikkelen van foto webpagina met beursaanbieding. Enthousiast geworden en wilt u meer weten over ons werk en uw wensen bespreken, neem contact op voor een afspraak. Bij voorkeur worden wij al tijdens de ideeën fase betrokken.