Interesse in de foto? Stuur een mail naar info@kiliancreations.nl
logo
logo

Portretten

Zwangerschap | Newborn | Kinderen | Familie | Vriendinnen

Ongelooflijk trots op uw zwangerschap, newborn, kind, vrienden en familie! Wij leggen het graag voor u vast in een mooi portret.

Als professionele portret- fotograaf maken wij portretten waar u met veel plezier van kunt genieten, wij beheersen de verschillende stijlen zoals; fine art, high key, low key in kleur of zwart/wit. Deze foto’s maken wij bij u thuis, op een locatie naar keuze: strand, duinen, bos en industrieel in Nederland of onze studio in de omgeving van Amersfoort en ‘t Gooi.

Het leukste vinden wij om samen met u te kijken welke stijl, grootte, uitstraling inclusief afwerking van de foto’s het beste bij u past. Voor een geweldig eindresultaat kunnen wij ook de totale productie van het afdrukken en omlijsting verzorgen. Tegenwoordig kunnen foto’s worden afgedrukt op vele materialen: foto op hout, canvas, pvc, acryl of in een mooi fotoboek voor op uw salontafel.

Een goede klik met de fotograaf is belangrijk om uw wensen goed te begrijpen en voor de sfeer tijdens de fotoshoot, daarom nodigen wij u graag eerst uit voor een kennismaking.