Interesse in de foto? Stuur een mail naar info@kiliancreations.nl
logo
logo

Zakelijke Portretten

In de Fotostudio | Op Locatie | In Company Pop-up Fotostudio

Trots op uw klanten, medewerkers of uzelf? Laat ons helpen uw verhaal te vertellen met foto’s, gemaakt door onze gediplomeerde fotografen met veel ervaring in de marketing en communicatiewetenschap. Het resultaat zijn zakelijke portretten, die uw verhaal vertellen.

Als bedrijfsfotograaf beheersen wij alle aspecten zoals; zakelijke portretten van medewerkers, directie of CEO’s voor het jaarverslag, LinkedIn of intranet. Wij kunnen onze pop-up studio bij u op kantoor neerzetten, u kunt bij ons in de studio komen of op een locatie die bij u past.

Het is heel belangrijk het is om de juiste boodschap over te brengen in de huisstijl van uw organisatie. Voor het gewenste eindresultaat kunnen wij ook de totale productie op ons nemen van waar u de foto’s voor wilt gebruiken zoals: plaatsen op de website in juiste formaat, bestandsgrootte en resolutie, Profielfoto’s voor LinkedIn inclusief het logo van uw organisatie tot het laten afdrukken en omlijsten  van de foto’s voor op kantoor.

Het gewenste eindresultaat  is erg belangrijk, om uw wensen goed te begrijpen komen wij graag eerst geheel vrijblijvend met u in contact om uw wensen te bespreken.